„Fie gasim o cale, fie ne facem una”

Hannibal

Hai în echipa noastră

De peste 20 de ani, ne mândrim cu profesionalismul, experiența și dedicarea avocaților nostri. Suntem o echipă consolidată în timp, astfel înțelegem să învestim continuu atât în evoluția relațiilor umane, cât și în dezvoltarea profesională.

Ne preocupă instruirea și dezvoltarea tinerilor avocați și credem în posibilitatea formării unei echipe unitare plecând de la identificarea și statornicirea unor țeluri comune, de natură să dezvolte relații durabile în timp.

 

Pretindem mult de la noi înșine, iar această exigență se reflectă în raporturile cu clienții nostri, axate pe încredere, fidelitate, discreție, eficiență și promptitudine. Ne preocupă oamenii merituosi intrucat doar astfel putem imparti meritele.

Cautăm la avocatii nostri perseverență, o gândire logică, o bună stăpânire a cunoștințelor practice și teoretice si o atitudine îndrăzneață.

 

Fie că faceți primii pași în carieră, fie că dețineți ani de experiență în spate, în măsura în care ne împărtășiți valorile după care ne ghidăm, vă așteptăm CV-urile impreună cu o Scrisoare de Intenție la office@lutu.ro.