icon_serviciu_mare_black

Servicii Juridice

Luțu & Asociații oferă o gamă complexă de activități juridice în care colaborăm cu diverși experti judiciari, consilieri în proprietate intelectuală, traducători certificați și/sau autorizați, experți fiscali, pentru a vă putea oferi servicii de cea mai înaltă calitate indiferent de nevoile sau cerințele dumneavoastră. Activitatea noastră se desfașoară de peste 20 ani, iar in portofoliu avem diverși clienți, atât persoane juridice cât și fizice din România, dar și din alte țări.

 

Considerăm că orice om care se află într-un impas are nevoie de ajutor și ca în principal aceasta este menirea unui avocat, prin urmare avem posibilitatea de a oferi servicii clienților noștri, persoane fizice sau companii, atât în România cât și din străinătate, cum ar fi consultanță și reprezentare juridică profesionistă, în domeniul penal, răpiere(fara e) de minori, civil, promovarea și dezvoltarea de afaceri, înscriere și dezvoltare de invenții, mărci și modele, rezolvarea de litigii de orice natură pe cale amiabilă sau prin instanță.

Vezi toate serviciile juridice
icon_serviciu_mare_cosultata_fiscala

Consultanță fiscală

Compania noastră vă propune furnizarea de servicii de asistență și consultanță fiscală în următoarele domenii fiscale și financiare.

 

Echipa de consultanță fiscală va dispune de know-how specializat, realizând proiecte de consultanță fiscală de o complexitate ridicată, concurând cu succes cu marile firme internaționale de consultanță și audit. Dintre cele mai importante proiecte realizate menționăm …

Mai mult