Fuziuni / Divizări / Achiziții

Fuziuni / Divizări / Achiziții

Acordăm consultanță și asistență pentru structurarea tranzacțiilor complexe de tipul fuziunilor, divizărilor și achizițiilor.

 

De-a lungul timpului experiența noastră s-a dezvoltat prin participarea la tranzacții încheiate cu succes, de la vânzarea unor societăți private de talie medie și ajungând la achiziția de societăți importante, din portofoliul autorității pentru privatizare, sau tranzacții multinaționale complexe.

 

Punem în practică o varietate de concepte juridice și stăpânim detaliile legate de normele achizițiilor publice, inclusiv normele dreptului european în materia achizițiilor publice. Acest lucru ne permite să întocmim contracte solide pentru tranzacțiile care variază de la concesiuni de terenuri până la acorduri de achiziții publice în industriile reglementate.

Experiență

Experiența relevantă în acest domeniu rezultă din următoarele proiecte finalizate cu succes:

  • Asistență juridică postprivatizare pentru cea mai mare și veche companie românească al cărui obiect principal de activitate este importul, exportul și prelucrarea metalelor, în relația cu AVAS;
  • Intermedierea de tranzacții pentru singurul Institut de cercetare în medicina veterinară din România.
  • Fuziunea prin absorbție de către o importantă companie producătoare de apă minerală, a unei companii ce deținea în folosință izvoare de apă minerală.