Insolvență / Reorganizare judiciară / Faliment

Insolvență / Reorganizare judiciară / Faliment

Problemele de drept în materie de insolvență, reorganizare judiciară și faliment sunt abordate cu profesionalism maxim, dată fiind pregătirea profesională a echipei, parte din avocați deținând și calitatea de practicieni în insolvență. Abordarea problemelor de drept dintr-o dublă perspectivă, atât aceea de avocat, cât și aceea de practician în insolvență, aduce un plus de valoare serviciilor prestate. De asemenea, colaborarea permanentă cu consultanți fiscali și/sau experți contabili este de natură a completa serviciile noastre.

 

Acordăm asistență, consultanță și reprezentare în toate etapele procedurii insolvenței, atât creditorilor, cât și debitorilor, adaptată particularităților.

Experiență

Printre ultimele proiecte în care am fost implicați se numără:

 

  • Reprezentarea în cadrul procedurii de insolvență a asociaților unui grup spaniol care a dezvoltat clădiri rezidențiale pe o suprafață de peste 27.000 mp;
  • Am asigurat reinserția pe piață a mai multor societăți, inclusiv din domenii și contexte sensibile, precum creșterea de animale, prin redactarea Planurilor de reorganizare judiciară;
  • Am reușit recuperarea de creanțe însemnate ca valoare prin soluționarea cu succes a unor litigii de anulare transferuri patrimoniale, atragere răspundere personală, ridicare, suspendare, executare silită etc.