Legislația muncii

Legislația muncii

Avocații noștri dau dovadă de o cunoaștere aprofundată a problemelor ridicate de legislația muncii, întrucât acționăm (în cazuri diferite) atât pentru angajați cât și pentru angajatori, înțelegând problemele din ambele puncte de vedere și plasându-ne astfel în cea mai bună poziție pentru a oferi soluții practice.
Avem experiență în desfășurarea litigiilor de muncă la instanțele judecatorești.

 

Ele pot fi costisitoare, neplăcute și de durată, însă abilitățile noastre în negocieri îi ajută adesea pe clienți să le evite. Cu toate acestea, în lipsa alternativei, folosim cunoștințele acumulate de-a lungul anilor de practică pentru a obține soluția dorită. De asemenea, oferim consultanță în medieri și în orice alte metode de soluționare a unui litigiu.

 

Echipa noastră de specialiști lucrează cu clienți ce își desfășoară activitatea în diferite sectoare de activitate, atingând probleme de drept național și internațional. Oferim o abordare economică a problemei și sprijinim clientul în depășirea riscurilor rezultând din schimbările legislative suferite de acest sector.

Experiență
  • Am fost mandatați de majoritatea clienților pe care îi avem în portofoliu, ce activează în diverse domenii, cu redactarea și actualizarea Regulamentelor de Ordine Interioară și a altor documente.
  • Am asigurat reprezentarea celui mare producător de interioare de vase de croazieră la nivel mondial, în mai multe litigii de muncă, care au avut ca obiect pretenții de o valoare deosebită și de asemenea am asigurat asistarea acestuia în negocieri cu salariații.
  • O importantă casă de rental echipamente pentru producție video, a apelat la serviciile noastre în materia dreptului muncii, cu privire la încetarea unor contracte individuale de muncă.
  • Am prestat servicii pentru două dintre cele mai mari cluburi sportive din țară, cu privire la diverse aspecte de dreptul muncii rezultate din contractele încheiate cu jucătorii.