Litigii și Arbitraj

Litigii și Arbitraj

Echipa noastră are o experiență vastă în soluționarea litigiilor având o bună reputație în piață ca urmare a rezultatelor obținute. Renumele a fost construit prin abordarea cu profesionalism și responsabilitate a problemelor de drept variate și complexe, în cei peste 20 de ani de experiență acumulați. Ne-am impus pe piața de profil ca urmare a pregătirii profesionale deosebite, fapt ce a determinat echipa de avocați litiganți să aibă o abordare curajoasă și novatoare a tuturor proiectelor și, mai ales a acelor proiecte de o complexitate deosebită.

 

Ca urmare a unei experiențe vaste, atât din punct de vedere a numărului de proiecte, cât și datorită divesității și complexității acestora, am abordat probleme ce păreau imposibil de soluționat, rezultatul obținut fiind concretizat în hotărâri judecătorești favorabile, ce au schimbat inclusiv practica judiciară existentă la momentul respectiv.

 

Echipa noastră are în egală măsură practica în materie de arbitraj, inclusiv în fața instanțelor sportive.

Experiență
  • Reprezentăm unul dintre cei mai mari producători agricoli, cu o cifră de afaceri de peste 45 milioane lei, în toate litigiile în care acesta este implicat, având o relație cu acest client de peste 15 ani. Unul dintre cele mai mari litigii a avut ca obiect obținerea unei suprafețe de teren agricol de aproape 10.000 de hectare și pretenții de peste 10 milioane de euro, soluțiile fiind favorabile clientului nostru.
  • Am reprezentat cel mai vechi Institut de cercetare din domeniul medicinei veterinare în multe litigii, care i-au adus de-a lungul timpului beneficii patrimoniale însemnate.
  • În domeniul sportiv, asigurăm reprezentarea cu succes a unor cluburi sportive de fotbal, de handbal, precum și a unor Asociații de profil.
  • Am reprezentat o corporație internațională, înființată în Marea Britanie, care oferă o gamă de servicii imobiliare profesionale atât persoanelor juridice, cât și persoanelor fizice, și care în calitate de dezvoltator a finalizat mai multe imobile reprezentative din punct de vedere arhitectural în București.
  • În domeniul petrolier, asigurăm reprezentarea uneia dintre cele mai mari companii energetice integrate pe verticala din Europa de sud-est, sediul central și baza de producție aflându-se în Serbia, reușind să obținem soluții favorabile patrimonial clientului.
  • Am reprezentat Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București în litigii având ca obiect anularea unor hotărâri luate în cadrul adunărilor generale ale organelor deliberative.
  • În favoarea Ministerului Tineretului și Sportului am prestat servicii de reprezentare în mai multe litigii în care această instituție a statutului a fost implicată, parte fiind în materie de contencios administrativ, vizând anulări de acte, parte fiind pe dreptul comun având ca obiect revendicări.