Servicii Juridice

Dreptatea fără înțelepciune este imposibilă.

James Anthony Froude

Litigii și Arbitraj

Echipa noastră are o experiență vastă în soluționarea litigiilor având o bună reputație în piață ca urmare a rezultatelor obținute. Renumele a fost construit prin abordarea cu profesionalism și responsabilitate a problemelor de drept variate și complexe, în cei peste 20 de ani de experiență acumulați.

MAI MULT

Insolvență / Reorganizare judiciară / Faliment

Problemele de drept în materie de insolvență, reorganizare judiciară și faliment sunt abordate cu profesionalism maxim, dată fiind pregătirea profesională a echipei, parte din avocați deținând și calitatea de practicieni în insolvență.

MAI MULT

Drept Comercial / Societar

Echipa noastră oferă consultanță, asistență și reprezentare în problemele juridice ale profesioniștilor, în sensul legislației în vigoare. Implicarea noastră în relația cu profesioniștii începe de la consultanță zilnică acordată în problemele curente și merge până la asistarea acestora în cadrul tranzacțiilor și/sau reprezentarea în fața autorităților competente.

MAI MULT

Fuziuni / Divizări / Achiziții

Acordăm consultanță și asistență pentru structurarea tranzacțiilor complexe de tipul fuziunilor, divizărilor și achizițiilor. De-a lungul timpului experiența noastră s-a dezvoltat prin participarea la tranzacții încheiate cu succes, de la vânzarea unor societăți private de talie medie și ajungând la achiziția de societăți importante, din portofoliul autorității pentru privatizare, sau tranzacții multinaționale complexe.

MAI MULT

Drept Financiar și Bancar

Practica noastră în acest domeniu este bazată pe negocierea, redactarea și derularea contractelor de împrumut și a garanțiilor aferente, inclusiv asigurarea formalităților de publicitate. Frecvent oferim consultanță privind diverse operațiuni de finanțare și restructurare a acestora.

MAI MULT

Drept fiscal

Împreună cu consultanții noștri fiscali acordăm asistență și reprezentare în fața instanțelor de contencios administrativ și fiscal. În egală măsură, în acest domeniu ne axăm pe prevenție în sensul că oferim consultanță clienților noștri cu privire la corecta interpretare și aplicare a legislației fiscale și expunem implicațiile fiscale ale operațiunilor și tranzacțiilor la care participăm.

MAI MULT

Fonduri Europene

Echipa noastră oferă atât servicii de consultanță la întocmirea proiectelor și accesarea fondurilor europene, cât și reprezentare în fața instanțelor de judecată în disputele apărute ca urmare a constatărilor Organismelor Intermediare/Autorităților de Management.

MAI MULT

Legislația muncii

Avocații noștri dau dovadă de o cunoaștere aprofundată a problemelor ridicate de legislația muncii, întrucat acționam (în cazuri diferite) atât pentru angajați cât și pentru angajatori, înțelegând problemele din ambele puncte de vedere și plasându-ne astfel în cea mai bună poziție pentru a oferi soluții practice.

MAI MULT

Protecția Datelor cu Caracter Personal

Echipa noastră a aprofundat acest domeniu, cel al protecției datelor cu caracter personal, fiind implicată în cursul anilor 2016-2018 în mai multe proiecte, care s-au finalizat cu succes.

MAI MULT

Servicii medicale

În acest domeniu, serviciile noastre încep de la revizuirea contractelor, până la interacțiunea cu autoritățile competente și asistarea/reprezentarea clientului în fața instanțelor/comisiilor de arbitraj.

MAI MULT